dimecres, 3 de juny del 2015

Per un grapat de petons

El llibre que m´he llegit es titula “Per un grapat de petons”, on una mica d’abril, un tros de maig, tot setembre, una seropositiva, somnis i l’amor es fusionen per obrir els ulls a la realitat, i no deixar indiferent a ningú utilitzant el temps al seu favor.

Les vides de dos joves estan a punt de canviar donant un gir de 90 graus, l’Olga és la protagonista qui donarà el primer pas, amb el seu gran valor; la valentia, a l´hora de mostrar la seva malaltia: La Sida.
Ella empenta a que li donem la volta a les coses, té un missatge per lector, i és que la mesura de l’amor és el temps. Ja que és només la forma en la qual consumir la vida, n’hi ha prou amb deixar-se portar, i sentir, i aprofitar aquesta vida a mans plenes perquè no quedi res en l'últim adéu. Doncs no sempre les coses van bé, és molt difícil encaixar la tornada; els canvis i les tempestes. Personalment m´ha agradat la posició de l’0lga ja que és com si penses en veu alta a partir del moment en el que accepta la seva situació i continua cap a endavant. La seva percepció de la vida, la seva força de voluntat, el seu optimisme i els seus somnis fan veure un més enllà d’una simple història d’amor. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada