divendres, 5 de juny del 2015

CAMPS DE MADUIXES

El relat de “Camps de maduixes”,  escrit per Jordi Sierra i Fabra, és una novel·la dramàtica, principalment d’adolescents, que m’ha transmès moltes emocions a l’hora de llegir-lo.
“Tot el que comença amb una nit de festa, acaba sent una nit de tragèdia.” Tot comença amb una trucada d’uns metges a casa de la Lluciana. La nit anterior, havia estat de festa amb els seus amics i es va prendre unes pastilles d’èxtasi i això fa que es posi en perill, estant en coma, quan es veu obligada a anar a l’hospital.   

Les ensenyances i valors que m’ha transmès és que mai ens hem de donar per vençuts i hem de lluitar pel que nosaltres volem fins al final, ja que sempre amb una mica d’esforç s’aconsegueixen les coses. Com passa amb el cas dels amics i la família de la protagonista. Penseu que els amics no es posen en perill al ser obligats a trobar al camell que els hi va passar la droga? Com creieu que la família lluita per seguir cap endavant? Hi haurà una cura per part de la protagonista? Si voleu trobar-ne resposta i voleu experimentar unes sensacions diferents als altres llibres, “camps de maduixes”, t’ho recomano. És l’ideal. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada