dimecres, 20 de maig del 2015

La tele boja- Mary Rodgers


LA TELE BOJA

Aquesta novel·la de Mary Rodgers, en principi m'ha transmès que quan un té bastant sort a la vida o juga amb avantatge davant la resta de persones, s'ha de saber utilitzar aquesta sort de manera que et pugui beneficiar però no perjudicar als altres. Això es el que va passar quan tres amics (Annabel, Boris i Cara de Mico) que vivien a Nova York i eren veïns, van poder observar que al traster de casa de Boris, hi havia una televisió vella però amb un poder sobrenatural, i era que avui donava els programes i sèries de televisió programats pel dia següent.
Arran d'això, els dos adolescents (Cara de Mico només la volia per veure els dibuixos animats del dia següent) la van utilitzar amb cap, i a l'hora, amb bona fe. Annabel, per exemple, va coneixer a un periodista de Dailly News, i cada dia li anava dient possibles esdeveniments del dia següent, perquè jugués amb ventatge amb la resta de periodistes. Boris per una altra banda, va intentar guanyar el màxim de diners possibles per remodelar casa seva i ajudar a cambiar la vida de la seva mare, un tant desorganitzada.
Finalment, puc dir que és una novel·la juvenil molt interessant i intrigant, ja que succeeixen un munt de coses i hi ha molta acció i moviment, pel que fa llavors que no sigui avorrida, sinó interessant. Recomano aquest llibre a la gent que és aficionada a trames d'aventura, intriga i fins i tot comèdia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada