dimecres, 20 de maig del 2015

CAMPS DE MADUIXES

M'he llegit el llibre "Camps de maduixes" de l'autor Jordi Sierra i Fabra. Tracta sobre uns adolescents que estan de festa i en un moment donat la Lluciana pren una droga que fa que hagi d'estar al clínic durant un temps.
Aquest llibre és un dels relats que reflecteix millor tot el cicle des de que passa el problema fins que la persona, en aquest cas la Lluciana, es recupera. Un dels temes que més impressionen en aquest llibre seria la partida d'escacs mentre està ingressada que consisteix en que a ella com és campiona d'escacs compara la seva lluita amb aquest joc de taula;  i té un doble sentit degut a la part bona i dolenta, i finalment guanyen les peces blanques simbolitzant la part positiva d'aquesta història.
Per altra banda, també podem trobar el tema de la superació d'una bulímia que penso que això està molt bé degut a que les persones que ho pateixin ho poguin llegir i pensin que la vida té coses bones, que de tot se'n surt i que sempre tindrem a la familia i als bons amics per a què ens puguin ajudar. Després de la tempesta arriba la calma.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada